Armbanden voor heren

Paarse kralen armband

Is binnenkort een vriend of familie jarig of wil je gewoon jezelf een keer verwennen en weet jij niet wat jij moet kopen/geven? Met een mooie armbanden heren kan je eigenlijk nooit verkeerd zitten. Met een armband geeft jouw outfit net iets meer uitstraling en is je pols ook al niet meer zo kaal. Hou er wel rekening mee voordat je een armband koopt, dat armbanden verschillende maten heeft. Dus als je er een koopt meet eerst je pols lengte. 

Armbanden kennen veel vormen en materialen. Niet alle armbanden zien hetzelfde uit. 

Lichtblauwe armband

Welke soorten materialen kan ik gebruiken om een armband te maken?

Zelf armbanden maken is leuk en niet zo moeilijk dan je denkt. door zelf armbanden te maken bepaal jezelf de lengte en style. Je kan met verschillende soorten materialen zelf armbanden maken zoals:

  • acryl kralen: Acryl kralen  zijn kunstof kralen en zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. De kralen zelf zijn erg licht en is niet al te zwaar te dragen. Ze worden vaak in gebruikt in combinatie met glaskralen en kralen van metaal
  • Elastiek: Elastiek is verkrijgbaar in verschillende diktes: 0,4, 0,8 en 1 mm. Het is erg handig voor het rijgen van armbanden.
  • Houten kralen: Houten kralen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, maar ook natuurlijke houtkleur. Ze zijn licht in gewicht, maar let wel op dat ze niet in aanraking komt met vocht. Daar zijn ze namelijk gevoelig voor.

Zo heb je veel meer verschillende materialen waar je zelf armbanden mee kan maken. Er zijn keuzes genoeg om zelf armbanden te maken. 

Moorell