Chic crossbody tasje

crossbody tasje

Een crossbody tasje is ontworpen om al je kleine benodigdheden mee te nemen. Dit type is vooral geschikt voor het uitgaan en wordt regelmatig gebruikt als fashion item. De keuze uit het juiste tasje kan je outfit dan ook helemaal afmaken. Om voor iedere gelegenheid het juiste formaat te hebben, zijn er verschillende afmetingen te verkrijgen. In een aantal van deze afmetingen kan je enkel en alleen je telefoon kwijt. Daarentegen zijn er ook varianten waar een je alle essentials in kan vervoeren, zoals een telefoon en een flesje water. 

crossbody tasje

Comfortabel crossbody tasje

Tijdens een het uitgaan en tijdens festivals, zijn crossbody tasjes en fanny packs erg populair. Maar wat is nou eigenlijk het verschil tussen deze twee? Een zogeheten fanny pack wordt gedragen om je middel. Dit is bij een crossbody tasje niet het geval, deze wordt kruislings over de schouder gedragen. Daarvoor zijn deze tasjes ontworpen. De lange band, die je over de borst draagt, is speciaal ontworpen om een snijdend gevoel tegen te gaan. Dit is een tegenstelling tot een gemiddelde handtas. Bij deze handtassen is deze lange band namelijk niet geschikt, daardoor zal dit niet prettig aanvoelen. 

crossbody tasje

Unieke tas

Naast dat een crossbody tas erg comfortabel is, is het ook mogelijk om een unieke tas te bestellen. Deze tassen zijn gemaakt van overgebleven leder, dit betekent dus ook dat de tassen goed zijn voor het milieu. Daarnaast betekent dit dat iedere tas uniek is.