Lopen op wolkjes met de sandalen van Birkenstock

Ben je op zoek naar iets comfortabels en luchtigs voor in de zomer? Iets waar je urenlang op kunt lopen zonder ook maar enige last te krijgen? Neem dan eens een kijkje tussen het assortiment van Birkenstock en haar sandalen. Birkenstock sandalen staan bekend om hun hoge niveau van comfort en is dan ook één van de bekendste merken binnen de sandalenwereld. Zo populair, dat Birkenstock zelfs in de top 5 van footwear merken staat wereldwijd. Dan doe je als merk toch wat goeds als je je in deze top 5 mag rekenen. Maar waarom is Birkenstock zo goed? In dit artikel vertellen we je er alles over!

Wat is Birkenstock?

Birkenstock is een Duits footwear merk dat is ontstaan in 1774. Wanneer een merk uit Duitsland komt weet je eigenlijk al voldoende: consistente topkwaliteit. Birkenstock staat natuurlijk niet voor niks in de top 5 van meest verkochte merken in de wereld. Birkenstock is onderhand zo groot dat maar liefst 1 op de 4 mensen die in Duitsland in de schoenenindustrie werkt, werkt voor Birkenstock. Maar wát maakt Birkenstock sandalen nou precies zo goed? We vertellen je er graag meer over.

Waarom Birkenstock in de top 5 meest verkochte footwear merken staat

Dat Birkenstock één van de meest verkochte schoenmerken ter wereld is, is natuurlijk niet voor niks. Het begint allereerst bij het materiaal van de sandalen en slippers. Ze worden gemaakt van natuurlatex en suède, wat ervoor zorgt dat de slippers en sandalen aanvoelen als een twee huid. Een zacht en comfortabel gevoel, elke keer weer.

Wat daarnaast Birkenstock zo populair maakt is het unieke, verantwoorde voetbed. Birkenstock is namelijk de uitvinden van het anatomisch gevormde voetbed. Om dit voetbed te maken zijn maar liefst 117 verschillende stappen nodig. Het voetbed is zo ontworpen dat ze je voeten perfect ondersteunen. Dit zorgt er weer voor dat je rug ontlast wordt tijdens het lopen. Na verloop van tijd past de vorm zich aan jouw voeten aan en zal je enkel nog maar beter én comfortabeler gaan lopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *