Trend: Schoenen voor de winter

Elk seizoen is het altijd ‘hot topic’ welke schoenen aankomend seizoen weer trendy gaan zijn. Met name damesschoenen verschillen heel erg per seizoen welke soort op dat moment trendy zijn. Tegenwoordig zijn er zoveel trends waarmee je rekening mee kan houden, daarom lees je in dit artikel de trends voor aankomende winter als het gaat om schoenen.

Merken

Steeds meer mensen kiezen voor echte designer en daarom worden bijvoorbeeld Valentino schoenen steeds populairder en hoor je steeds meer mensen over merken zoals Dsquared2, Burberry, Versace en Dolce & Gabbana. Dit zijn zeker niet de goedkoopste merken, maar toch zien we dat deze merken steeds vaker worden gedragen. Daarom wordt er aankomende winter verwacht dat steeds meer mensen rond zullen lopen met een van deze merken.

Kleur

Vaak kiezen de meeste mensen in de zomer een lekker fel kleurtje en zie je dat in de winter de meeste terug gaan naar ‘aardetinten’. Aankomende winter zal daar naar verwachting verandering in komen. Zo zullen kleurrijke schoenen de trend worden. Daarnaast zullen de meeste dames niet meer ‘standaard’ overstappen naar laarsjes in de winter en zullen we dus zien dat ook zij lekker op sneakers zullen blijven lopen. Wat je ook steeds vaker ziet, is dat het steeds belangrijker wordt dat je schoenen matchen bij je outfit. Ook dit zal aankomende winter niet ontbreken.

Voor meer informatie raad ik je aan om een kijkje te nemen op de website van Shoebaloo, waar je een groot aanbod kunt vinden van echte designer schoenen. Voor deze winter zit je daar sowieso goed en heb je genoeg om uit te kiezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *